top of page

Unistan, et oskaksin laulda

Updated: Nov 3, 2023


Neiu laulab

Sügaval sisimas me unistame kõik, et oskaksime laulda. Kas Sina ka?


Ja ometi on enamikul meist hirm teiste ees laulda. Kas see kõlab Sulle tuttavalt?


Liiga paljudele meist lapsepõlves öeldud, et me ei oska laulda. Võib-olla olid just Sina see, kellele anti läbi lillede tungiv soovitus pigem mitte kaasa laulda, vaid vaikides suud maigutada?


Või on meie õppimise õhinale juba varakult kriips peale tõmmatud, kui meid katsetel laulukoori või laulustuudiosse vastu ei võetud?


Või on meile ehk sisendatud, et laulmine on suisa ohtlik ja raske ning et me võime endale pöördumatult liiga teha, kui püüame kõlada nagu Beyoncé?



Hea uudis on see, et kõik on võimelised laulma


Laulmine on õpitav oskus nagu iga teine – kudumine, kokkamine või keevitamine. Isegi esialgu täiesti viisipidamatu laulmishuviline suudab oma laulmisoskust märkimisväärselt arendada, kui ta kõigest veidi harjutab.


Laulmisega tegelemisel on üüratult suured hüved. Laulmine parandab meie meeleolu, maandab stressi, kasvatab enesekindlust, tugevdab mälu, pakub eneseteostusvõimalust ja palju palju muud. Ja mis veel toredam – teiste inimestega koos laulmine loob mõnusat õlg-õla-kõrval-tunnet, mida vajab ju igaüks meist.


Lauluõpilase tagasiside

SoundVille Studios katseid ei ole ja igaüks on teretulnud


Me tahame, et igaühel oleks võimalik saada osa kõigest heast, mida laulmisel on meile pakkuda. Meie SoundVille Studios usume, et laulmine ei ole ainult väljavalitute privileeg. Seetõttu meil sisseastumiskatseid ei ole ja igaüks on teretulnud ennast arendama.


SoundVille'i lauluõpetajad toetavad Sind


Meie lauluõpetajate südamesooviks on aidata Sul leida oma hääl ning jõuda Sinu unistusteni. Olgu selleks ema pulmas esinemine, muusikakõrgkooli astumine, duši all rokkimine või oma albumi välja andmine.


Meie lauluõpetajad juhendavad ühtviisi rõõmsalt nii täiskasvanuid kui lapsi, nii algajaid kui edasijõudnuid, nii esialgu viisipidamatuid kui ka juba Spotifys avaldatud artiste.


Ühistes tundides teeme õpime tundma hääleaparaati ja õpime esitama Sinu lemmiklaule. Kodus laulmiseks ja harjutamiseks saad kasutada Eestis ainulaadset veebipõhist hääleharjutuste kogumikku, mis teeb iseseisva harjutamise lihtsaks ja lõbusaks.



Tule proovi TASUTA järgi


Igaüks meist vajab oma ellu midagi, mis on talle tähendusrikas. Kui mõte laulmisest pani Sinu südame kiiremini põksuma ja äratas ammused unistused, siis ära enam oota.


Sul on suisa kaks TASUTA võimalust SoundVille Studios laulmise võimalustega tutvumiseks:

Mõlemas tunnis on Sul võimalus meie stuudio ja õpetajatega lähemalt tutvuda ja leida Sinu jaoks sobivaim viis laulmisega alustamiseks. Lihtsalt vajuta nupule ja broneeri endale sobivaim aeg meiega kohtumiseks.



Kohtumiseni SoundVille'is!


NB! Tunnid toimuvad eesti keeles.

bottom of page