top of page

6 imelist kingiideed muusikasõbrale

Aasta lõppedes otsivad paljud meist oma lähedastele tähendusrikkaid ja ainulaadseid kingitusi. Miks mitte kinkida sõbrale või pereliikmele, kelle kireks on muusika, otsatut rõõmu ja naudingut meloodiast ja harmooniast?


Oleme selleks pühadehooajaks pannud kokku kuus südamega tehtud kingi ideed, mis panevad iga kingisaaja hinge helisema.


1. Harmooniline hääl laulmise kinkepaketiga

Kingi oma lähedasele see harmooniline pakett individuaalsest laulmise eratunnist ja rühmaviisilisest vokaaltehnika tunnist.


45-minutiline üks-ühele sessioon pakub personaalset juhendamist ja tagasisidet, samas kui 45-minutiline rühma hääleseadetund lisab õppimiskogemusele koostöö ja sotsiaalsuse elemendi.


See on ideaalne kingitus nii algajatele kui ka kogenud lauljatele, sest lubab nii muusikalist avastamist kui ka enese arendamist. See kingitus on õppimise ja rõõmu magus sümfoonia.

2. Meloodiline meisterlikkus 5 korra kinkekaardiga

Neile, kes on laulmise pisikuga lootusetult nakatunud ja kes soovivad avastada lauluhääle imelist maailma, on võrratuks kingituseks meie hääleseade 5 korra kinkekaart.


See kinkekaart sisaldab viite külastust meie hääleseadetundidesse, kus osalejad lihvivad oma oskusi toetavas ja täiesti pingevabas keskkonnas. Olgu eesmärgiks täpsete kõrgete nootide tabamine, vokaalse eneseväljenduse nüansside uurimine või midagi muud, need tunnid pakuvad igaühele võimalust oma hääle täit potentsiaali avada.


3. Käsitöö märkmik inspiratsiooniküllasele laulukirjutajale

Kaunis ja kvaliteetne märkmik on eriline kingitus igaühele, kes armastab kirjutada laule või laulusõnu.


Valige just käsitööna valmistatud ainulaadne märkmik, kus on rohkelt ruumi muusikaliseks eneseväljenduseks, lauluideede kiireks ülestähendamiseks ja isiklike mõtete jäädvustamiseks. Siin märkmikus on iga pastakatõmme samm muusikalise ilu ja võlu suunas.

4. Kvaliteetsed kõrvaklapid kui helide spaa

Muusikasõbrad juba teavad, et kuulamiselamus on palju nauditavam, kui Sul on kvaliteetsed kõrvaklapid. Tõeliselt heade kõrvaklappide heliselgus on ju midagi hoopis muud! Kaalu lisamugavusena ka juhtmevaba varianti, kui Sinu lähedane armastab muusika kuulamise ajal kaasa laulda või tantsida.

5. Reklaamivabad biidid igas päevas

Kingi lähedasele piirideta muusikalist rõõmu voogedastusplatvormi aastase tellimusega.


Nii aitad tal avastada uusi artiste või kuulata oma lemmiklaule üha uuesti ja uuesti ilma segavate reklaamideta.


Laulusõpradele on see ka tohutult tänuväärseks inspiratsiooniallikaks, et leida aina uusi laule, millega oma häält proovile panna.



6. Elava esituse põnevus lemmikartisti kontserdil

Tõelise fännielamuse jaoks üllata oma lähedast tema lemmikartisti kontserdi piletitega. Olgu selleks siis väike ja intiimne kodukontsert või suur areeni-show, elava esituse energiast osasaamise kogemus on lihtsalt meeliülendav. See kingitus pakub unustamatut õhtut täis muusikat, ovatsioone ja rõõmu ühisest koosolemisest.




Pea meeles, et kinkimisrõõm ei seisne mitte ainult kingi tegemises, vaid ka sellesse peidetud sügavamas mõttes ja tähenduses. Olgu Sinu kingivalikuks kas mõni SoundVille Studio kinkekaart või mõni teine unikaalne kingiidee, siis saad olla kindel, et tabad just seda õiget nooti oma muusikasõbrast lähedase südames.


Soovime Sulle neil aasta pimedaimatel päevadel meeleolukaid koosolemisi oma lähedastega, mis loodetavasti toovad kõigi ellu natukene rohkem helgust ja valgust.



bottom of page