top of page

Hääle vägi


Hääl on väge täis. See on olnud inimestega aegade algusest saati, võimaldades end väljendada ja teistega ühenduda. Häälega suudame edasi anda seda, mida sõnadega tihti kirjeldada ei saa.


Inimesed on laulnud ajast aega, mitte ainult meelelahutuseks, vaid ka tervenemise ja lõõgastumise eesmärgil. Laulmise ajal tunneme heli vibratsioone endas liikumas, mis loob sageli meditatiivse kogemuse.

Laulmine aitab meil paremini mõista iseennast, tuues kokku vaimu ja keha ning toetades heaolutunnet. Nagu üks lauluhuviline kord ütles: "Ma ei laula selleks, et saada superstaariks, vaid selleks, et laulmine oleks minu teraapia, enesearengu vahend, lõõgastus ja aeg iseendale."


Kahjuks kaotame liiga sageli oma häälega kontakti, kuna meid on põhjendamatult naeruvääristatud või öeldud, et meie hääl ei kõlba millekski. Tegelikult on häält võimalik kasutada mitmel viisil, olgu selleks häälitsemine, kõnelemine või laulmine – valik on lai. Kuigi meie siin SoundVille Studios keskendume eelkõige laulmisele, toetab lauluhääle arendamine tahes-tahtmata ka teisi häälekasutamise viise.


Hääle vägi ei ole ainult andekate lauljate privileeg, vaid see elab igaühes meist, ning selle ülesleidmine ja kasutamine ei ole üldsegi raske. Liitu meie kogukonnaga, et avastada oma hääle imeline vägi ja sügavam seos iseendaga.


Ootame Sind meie TASUTA proovitundi, kus üheskoos asume uurima seda kõige imelisemat kingitust, mis meis kõigis peidus on - meie häält.




bottom of page