top of page

SoundVille jätkab edaspidi Tallinnas

Kui oled pead murdnud, et kuidas mõni Sinu sõber on viimase aastaga nii hästi laulma hakanud, siis just selle tõttu, et ta õpib laulmist SoundVille Studios. Hea uudis on see, et ka Sinul on võimalus enda lauluoskust SoundVille’is arendada.


Kas oled valmis alustama oma teekonda laulmise imelises maailmas? Olgu sa alles laulmisega nullist alustav huviline või juba kogenud laulja, kes soovib oma oskusi täiustada, siis SoundVille Studio on siin selleks, et toetada Sinu andeid ja unistusi.


Järgnevalt tutvustame Sulle, mis SoundVille Studio ainulaadseks teeb ja kuidas saame aidata Sinul avastada oma häälepotentsiaali meie Tallinna stuudios.


NB! Alates veebruarist 2024 SoundVille'i Tartu stuudio uusi õpilasi enam vastu ei võta, sest peatab mõneks ajaks tegevuse. Kui soovid saada esimeste seas teada, kas ja millal Tartu stuudio uuesti uksed avab, siis kirjuta meile oma huvist info@soundvillestudio.ee . Seniks soovime Sulle ägedaid kogemusi meie Tallinna stuudios.



Saa tuttavaks Tallinna entusiastliku lauluõpetajaga


SoundVille Studio Tallinna stuudios on Sul privileeg õppida meie andeka lauluõpetaja käe all, kes on oma ala kogenud ekspert.

Aleksandra Vainokivi on üks SoundVille’i asutajatest. Tema rikkalikud teadmised laulmisest on aidanud tema õpilastel leida üles just neile ainuomase hääle. Ta on õppinud Mare Väljataga, Bert Pringi, Vilja Sliževski, Kadri Voorandi jpt Eesti tuntuimate vokaalpedagoogide käe all ja omandanud magistrikraadi vokaalpedagoogikas. Oma vabal ajal laulab Aleksandra bändis nimega The Wildcard, armastab trennis käia ja nautida puhkust Eestimaa saartel.


Laulutunnid igale vanusele

Mis eristab SoundVille Studiot teistest Tallinnas tegutsevatest laulustuudiotest ja muusikakoolidest, on see, et meie õpilased on valdavalt täiskasvanud.


Paljud lauluhuvilised avastavad alles pärast kooliaja lõppu, et nad sooviksid laulmisega tegelema hakata, kuid täiskasvanuks saades on paljude laulustuudiote ja muusikakoolide uksed nende jaoks suletud. Aga õnneks on olemas SoundVille Studio.


Meie juurde võid õppima tulla ka puhtast laulurõõmust ja Sa ei pea tingimata tahtma saada elukutseliseks lauljaks. Meie jaoks on oluline toetada Sinu siirast armastust laulmise vastu.



Vähem on rohkem? Rohkem on rohkem!

Sageli piirduvad eraõpetajad või teised teenusepakkujad ainult laulutundidega, mis toimuvad kõigest korra nädalas. Aga meie SoundVille’is pakume Sulle mitmekülgsemaid ja põnevamaid arenguvõimalusi.


Lisaks laulutundidele, kus tegeletakse repertuaari ehk laulude õppimise ja lavaküpseks lihvimisega, pakume meie SoundVille’is Sulle sama kuutasu hinna sees ka:

  1. Hääleseadetunde vokaaltehnika arendamiseks

  2. Veebipõhist hääleharjutuste videote kogumikku iseseisvaks harjutamiseks;

  3. Esinemispraktikat stuudio rohketel kontsertidel;

  4. Kogukonnaüritusi uute tutvuste loomiseks;

  5. Prooviruumi iseseisvaks harjutamiseks;

  6. Hästivarustatud õpperuume modernse helitehnikaga jpm



Väärtustame Sinu aega ja hindame paindlikkust


Töö ja/või pere kõrvalt võib olla vahel väga keeruline hobidega tegeleda, sest aeg on väga piiratud. SoundVille’is on väga paindlikud õpivõimalused, et anda igaühele võimalus endale sobival ajal laulmisega tegeleda.


Meie veebipõhine hääleharjutuste videote kogumik on Sulle kättesaadav 24/7. Laula siis, kui Sulle sobib!

Meie Avatud Hääleseade tunnid toimuvad võimalikult erinevatel aegadel, et igaüks leiaks endale sobivaima toimumisaja täpselt nagu spordiklubis – lihtsalt registreeru sellesse tundi, mille toimumisaeg Sulle antud nädalal kõige sobivam on.


Meie stuudios on võimalik õppetöö ka terveks kuuks pausile panna, kui soovid puhkusereisile minna, ja saad naastes jätkata sealt, kus pooleli jäi.


Individuaaltundides käivad õpilased saavad kokkuleppel lauluõpetajaga vajadusel tunniaegu mugavalt ümber tõsta. Ka siis, kui on lihtsalt soov vanaemale külla minna.




Vastavalt Sinu vajadustele


Iga laulja muusikaline teekond on eriline. Seetõttu ei suru me oma õpilasi paindumatute õppekavade raamidesse. Me kohandame õppetegevuse Sinu vajaduste järgi, mitte ei kohanda Sind õpingute järgi ümber.


Sul ei pea olema kaasasündinud muusikalist annet või kaunist häält. Sul on vaja kõigest juhendamist toetava õpetajaga ja aega harjutamiseks. Kuid kuidas leida endale sobiv õpetaja?


Youtube'ist kättesaadavad laulmist või häälekasutamist õpetavad videod võivad tunduda nagu hea mõte, kuid valdav enamus nendest videotest ei vasta suure tõenäosusega Sinu vajadustele. Niimoodi võid Sa kogemata kulutada kogu oma vaba aja õige video taga otsimisele, selle asemel et laulmist ja häälekasutust treenida ja paremaks saada.


Mitmed asjaarmastajad võivad internetis pakkuda tasulisi laulutunde. Tõenäoliselt ei soovi Sa aga käia õppimas kellegi korteris, vaid siiski selleks ettenähtud ruumides, kus on Sinu arenguks vajalikud õppevahendid ja professionaalne helitehnika. Samuti leidub internetis inimesi, kes oskavad küll ise laulda, kuid mitte laulmist õpetada.



Proovi enne liitumist - TASUTA proovitunnid

Keegi ei taha osta põrsast kotis. Ja ei peagi.


Selleks ongi Sul võimalik tulla TASUTA proovitundidesse, et Sina saaksid meid ja meie Sind enne ühise koostöö alustamist veidi paremini tundma õppida.



Otsusta ise, kas soovid:

  1. osaleda TASUTA individuaalses proovitunnis (30 min);

  2. võtta TASUTA osa mõnest meie Avatud Hääleseade tunnist (45 min) koos teiste lauljatega;

  3. Või teha mõlemat! Jah, ka see on lubatud.




bottom of page