top of page

Laulutunnid: kevadine vastuvõtt on avatud!

Peatse kevade saabumisega on SoundVille Studios taas avatud uute lauluõpilaste vastuvõtt. Laulutunnid ootavad nii täiskasvanud kui ka nooremaid lauluhuvilisi nii solistide tundidesse, vokaalansamblitesse kui ka individuaalsetesse laulutundidesse.


Loe alt poolt lähemalt ja registreeri end juba täna TASUTA individuaalsesse proovitundi.


SOLISTIDE TUNNID

Naine laulab

Kaunikõlaline hääl mõjub kuulajale lummavalt ja viib nii laulja kui ka kuulaja müstilisse tunnete maailma.


Kuid paljud lauljad tunnevad, et ei oska veel oma häält piisavalt hästi juhtida ja kontrollida. Nad täheldavad, et nende hääl väriseb, murdub, on liiga õrn ja ei "kanna".


Nad kogevad küllaltki suurt esinemisärevust ja ei tea, kuidas sellega toime tulla. Samuti vaevab nende hinge küsimus: "Kas laulmine üldse on õpitav või on see sünnipärane anne, mida mul pole?"


Kui tundsid end siin kirjelduses ära siis on just SoundVille'i solistide tund Sinu jaoks õige koht, sest siin saad alustada oma hääle arendamist. Tundides teeme hääleharjutusi, õpime tundma hääleaparaati, õpime laule koos ja eraldi ning palju muud, et aidata Sul kujuneda omanäoliseks solistiks.


Lisaks õpime ka esinemishirmuga toime tulema. Ja pärast mõnda aega laulmas käimist tunned end lauldes juba palju enesekindlamana, sest tead täpselt, mida oma häälega teed.


Solistide paketis sisalduvad hüved on osalemine solistide laulutundides (4x60 min/kuus), hääleseadetundides (4x45 min/kuus), ligipääs veebipõhisele hääleharjutuste kogumikule, esinemispraktika, ligipääs kogukonna suhtlusvõrgustikule ja osalemine meie kogukonna üritustel ning seda kõike vaid 139 € kuutasu eest.


VOKAALANSAMBLI TUNNID

Naised laulavad

SoundVille'i vokaalansambel on mõeldud just Sinule, kui oled varem laulmisega tegelenud ja igatsed taas laulda.


Liitudes SoundVille'i vokaalansambliga saad osa vokaalansambli kaunitest kõladest ning leiad ka uusi tutvusi. Mis saaks veel parem olla kui sellises sõpruskonnas kaasahaaravate poplaulude laulmine?


SoundVille Studio vokaalansamblisse oled oodatud, kui oled vähemalt 16-aastane. Lauljalt ei eeldata noodikirja tundmist, küll aga head mälu partiide õppimisel. Vokaalansambli tunnid toimuvad üks kord nädalas. Registreeri ennast aegsasti proovitundi, sest vokaalansamblisse mahub vaid piiratud hulk lauljaid.


Vokaalansambli paketti kuuluvad nii vokaalansambliproovid (4x45 min/kuus) kui ka hääleseadetunnid (4x45 min/kuus), ligipääs veebipõhisele hääleharjutuste kogumikule, esinemispraktika, ligipääs kogukonna suhtlusvõrgustikule ja osalemine meie kogukonnaüritustel ning seda kõike vaid 99 € kuutasu eest.


SOUNDVILLE'I LAULUÕPETAJA ALEKSANDRA VAINOKIVI


SoundVille'i tunde juhendab meie lauluõpetaja Aleksandra Vainokivi. Tema südamesooviks on aidata Sul leida oma hääl ning jõuda Sinu unistusteni, olgu selleks mõnusalt lauldes aja veetmine, sõpradele esinemine, muusikakõrgkooli astumine või oma albumi välja andmine.


Parim aeg laulutundidega liitumiseks on just sügiskuudel ja tundide toimumisajad lepitakse õpetajaga kokku, et iga huviline saaks osaleda talle sobival ajal.


Tunnid toimuvad SoundVille Studios aadressil Vana-Viru 4.


Registreeru TASUTA individuaalsesse proovitundi


Leia endale kõige sobivam proovitunniaeg. Aja saad broneerida siin samas läbi Calendly broneerimiskeskkonna. Eduka broneerimise korral saabub Sinu meilile kinnituskiri.


Kui Sa ei leia kuvatud vabade aegade seast mitte ühtegi endale sobivat, kuid tahad väga-väga proovitundi tulla, siis kirjuta meile info@soundvillestudio.ee ja leiame koos lahenduse!


NB! Tunnid toimuvad eesti keeles.



bottom of page