top of page

Ettevalmistuskursus sisseastumisteks

Updated: Feb 28

Kui plaanid siduda oma elu muusikaga, siis on just praegu õige aeg oma oskuseid erinevate muusikakoolide sisseastumiskatseteks värskendada.


SoundVille Studio lauluõpe on nagu ettevalmistuskursus, kus saad oma hääle uuesti särama lüüa.


Loe alt poolt lähemalt ja registreeri end juba täna TASUTA individuaalsesse proovitundi.



Ettevalmistuskursus on hea investeering


Mitmed Eestis tegutsevad muusika(kõrg)koolid nagu Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia (TÜVKA), Heino Elleri Muusikakool, Tallinna Muusika- ja Balletikool MUBA pakuvad sisseastumisperioodi eel ettevalmistuskursusi, kuid sinna on kas suur konkurents, kandideerimine on juba ammu lõppenud, kursus on juba ammu alanud või need on ainult muusikateooriapõhised.


Aga kui Sinu põhierialaks saab laulmine või pead lauluoskust demonstreerima muusikateooria või muul eriala katsetel, siis ettevalmistavaid valikuid nagu ei leidugi. Sulle tuleb appi SoundVille Studio.


SoundVille'is on Sul võimalik keskenduda oma lauluoskuse arnendamisele vastavalt Sinu individuaalsetele vajadustele. Laulmise ja lavakunstide erialale sisseastujatele soovitame tulla SoundVille'i lihvima oma sisseastumiseksamiks ettevalmistatavaid laule ja muid nõutud vokaalseid sooritusi. Teiste erialade puhul on olulisim viisipidamisoskuse parandamine, et oma erialal hästi hakkama saada.


Kõige tähtsam on tulla proovitundi ja arutada õpetajaga, kuidas SoundVille Sulle kõige paremini toeks saaks olla!


NB! Kui soovid oma last panna lastemuusikakooli ja soovid teda selleks ette valmistuda, siis kirjuta meile oma soovist info@soundvillestudio.ee ja leiame lahenduse, kuidas talle katsetel hea edumaa anda.


SoundVille'i lauluõpetaja Aleksandra


SoundVille'i tunde juhendab meie lauluõpetaja Aleksandra Vainokivi. Tema südamesooviks on aidata Sul leida oma hääl ning jõuda Sinu unistusteni, olgu selleks mõnusalt lauldes aja veetmine, sõpradele esinemine, muusikakõrgkooli astumine või oma albumi välja andmine.


Parim aeg laulutundidega liitumiseks on just nüüd ja tundide toimumisajad lepitakse õpetajaga kokku, et iga huviline saaks osaleda talle sobival ajal.


Tunnid toimuvad SoundVille Studios aadressil Vana-Viru 4.


Registreeru TASUTA individuaalsesse proovitundi


Leia endale kõige sobivam proovitunniaeg. Aja saad broneerida siin samas läbi Calendly broneerimiskeskkonna. Eduka broneerimise korral saabub Sinu meilile kinnituskiri.


Kui Sa ei leia kuvatud vabade aegade seast mitte ühtegi endale sobivat, kuid tahad väga-väga proovitundi tulla, siis kirjuta meile info@soundvillestudio.ee ja leiame koos lahenduse!


NB! Tunnid toimuvad eesti keeles.



bottom of page